Fysiotherapie Levolger

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Levolger aan het woord

foto

 

 

 

 

 

Goedendag, mijn naam is Kevin Levolger. Ik ben afgestudeerd in 2012. Daarna ben ik gelijk als fysiotherapeut aan het werk gegaan binnen de sportschool. Ik werk in het gezondheidscentrum FOCUS health & fitness.

Ik werk in de sportschool omdat dit veel mogelijkheden biedt om mensen te stimuleren om goed te bewegen, ook omdat ik zelf als sporter dichtbij mijn klant sta. Ik kan mij goed inleven in wat de wensen van de patiënten zijn en sta altijd open om mee te denken naar een passende oplossing.. In plaats van het advies ‘je moet rust nemen, je mag 6 weken niet sporten’, zal ik meedenken en samen met patient zoeken naar de juiste behandeling.  

Er zijn veel verschillende soorten lichamelijke klachten, met ieder hun eigen oorzaak. Vaak zijn lichamelijke klachten het gevolg van verkeerd, te weinig of te veel bewegen. Het is belangrijk dat er een goed en persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Per persoon is dit verschillend.

In de sportschool zie ik regelmatig mensen die tegen een sportblessure aan lopen en die begeleid ik om weer fit te worden maar vooral ook om fit te blijven. Herhaaldelijke klachten komen regelmatig voor binnen de sportwereld. Echter ook bij alle dagelijkse activiteiten ondervinden mensen lichamelijke klachten. Mijn doelgroep gaat dus verder dan alleen begeleiden bij sportblessures. Juist ook mensen die door alle dagelijkse activiteiten en werkzaamheden en andere beweegvormen hinder ondervinden van hun lichaam, hebben begeleiding nodig om hier niet ieder keer tegen aan te lopen.

Daarnaast zie ik regelmatig mensen die moeten revalideren na een operatie. Dit varieert van revalideren met/na protheses, breuken, spier-pees-band letsels enzovoort. De sportschool biedt mij een goede gelegenheid om patiënten te begeleiden in hun revalidatie. 

Indien men nog niet in staat is om naar de sportschool te komen voor behandelingen, is het ook mogelijk dat ik aan huis kom voor behandeling. 

Als praktijk doen wij mee aan een tevredenheidsonderzoek. Hier scoren wij een 9.0!

Vraagt u zich af of ik iets voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact op via 06-11623109

Vestiging

Oude Tonge
Stationsweg 18
In Sportcentrum Focus Health&Fitness
fysiotherapielevolger@ziggo.nl
06-11623109